Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

G-spot stimulatie bij mannen: Ontdek je plekje in 1 minuut

Soms noemen we ‘m ook wel de P-spot of A-spot. We hebben het daarbij niet over namen van rappers, maar over de enige echte mannelijke g-spot. Een veelbelovende bijnaam voor de prostaatklier. Is het bestaan van de g-plek bij vrouwen soms nog reden voor wat twist, over de mannelijke g-spot is iedereen het eens: die bestaat. Toch maakt g-spot stimulatie bij mannen vaak geen deel uit van het (solo)seks repertoire. A bloody shame! We leggen je uit waarom je een prostaat massage zeker eens zou moeten proberen.

g-spot stimulatie bij mannen

Over de prostaat en de mannelijke g-spot

Even een kort lesje biologie. Binnen het voortplantingssysteem van een persoon die geboren is met een penis, is het de taak van de prostaat om zaadvocht te produceren. Deze vloeistof zal zich mengen met de zaadcellen om zo het sperma te vormen. 

Naast z’n ‘originele’ rol bij het vormen van sperma, kun je de prostaat óók perfect stimuleren. Dat zorgt voor zulke krachtige orgasmes dat de prostaat de bijnaam mannelijke g-spot heeft gekregen.

prostaat orgasme

Een prostaat orgasme is zoveel intenser dan een ‘gewoon’ penis orgasme. Het onbeschrijfelijke gevoel van anaal klaarkomen is te danken aan het feit dat de mannelijke g-spot wordt omringd door duizenden extreem gevoelige zenuwuiteinden. Het zijn er bijna net zoveel als in de vrouwelijke clitoris en het bizarre is dat deze bij een ‘normaal’ mannelijk orgasme eigenlijk helemaal niet gebruikt worden. 

Omdat de prostaat zo’n belangrijke erogene zone is, zorgt stimuleren van de prostaat dus voor een hoogtepunt van epische proporties met spiersamentrekkingen over het gehele lichaam. Prostaat stimulatie kan er zelfs voor zorgen dat je kunt klaarkomen zonder erectie. Hebben we je aandacht?

Waar zit de g-spot bij mannen dan?

g-spot man

Nu ben je natuurlijk benieuwd waar je die mannelijke g-spot kunt vinden, right? En net zoals de vrouwelijke variant, zit de g-spot bij mannen ook goed weggestopt. Wil je de prostaat stimuleren, dan zul je er dus wel wat voor moeten doen. Groot verschil is wel dat de g-spot bij mannen een stuk gemakkelijker te vinden is.

De prostaat ligt zo’n twee centimeter in de anus. Het is een klier ongeveer ter grote van een walnoot. Je kunt een prostaat orgasme bereiken, door deze klier te masseren door middel van directe stimulatie. Door de prostaat met een vinger, penis of met de juiste seksspeeltjes te stimuleren kun je heftig anaal klaarkomen. Als je het goed aanpakt zelfs meerdere keren. Ja, je leest het goed: meerdere keren.

Prostaat orgasme bij mannen

Zelf een anaal orgasme ervaren of juist bezorgen bij je sekspartner? We geven je graag wat tips om de mannelijke g-spot te stimuleren voor een intens prostaat orgasme.

prostaat orgasme

Voorbereiding

Voordat je toegang geeft tot je anjer, is er wel wat voorbereiding nodig. Even douchen is sowieso altijd een goed idee. Er zijn zelfs speciale anaaldouches waarmee je de anus van binnen kunt wassen. Zorg ook voor goed geknipte nagels. Liever geen blote vinger in dat gebied? Gebruik dan handschoentjes of doe een condoom over je vinger.

Voorspel kan geen kwaad

Mannen hebben geen voorspel nodig? In dit geval beter wel! Ben je van plan toe te werken naar een heftig anaal orgasme, dan zal een goed voorspel je helpen dit sneller te bereiken. 

Door de aandacht daarbij wat minder te leggen bij de penis, maar juist meer op het stukje tussen de penis en anus in – het perineum genaamd – werk je rustig naar het anale gedeelte toe. Masseer de plek goed en je zult zien dat de volgende stap een stuk gemakkelijker en dus ook comfortabeler verloopt.

Prostaat stimuleren

Na een tijdje het perineum gemasseerd te hebben, kun je voorzichtig je ‘move’ maken. Gebruik een beetje spuug of wat glijmiddel om een vinger naar binnen te brengen. Voor het bereiken van de mannelijke g-spot breng je je vinger zo’n twee centimeter naar binnen. 

De prostaat is goed te herkennen en voelt als een gladde knikker. Ongeveer ter grootte van een walnoot. Bij het stimuleren van de mannelijke g-spot maak je met je vinger een ‘kom maar hier’ beweging. Blijf de prostaat masseren tot de climax is bereikt. Het beste kun je daarbij gelijktijdig de penis stimuleren.

Speeltjes voor intens anaal klaarkomen

Je kunt natuurlijk met een vinger de prostaat stimuleren. Wil je het ervaren hoe het is om meerdere intense orgasmes achter elkaar te hebben, kies dan voor een anaal seksspeeltje voor mannen. Zo kun je de mannelijke g-spot perfect masseren. 

Door de gebogen (anatomische) vorm van de prostaat speeltjes, raak je de prostaat automatisch aan. Je kunt op die manier de prostaat stimuleren zonder daarvoor je vingers te hoeven gebruiken. Bovendien hoef je jezelf niet in allerlei ingewikkelde posities te bewegen. Handig om jezelf bij het masturberen een anaal orgasme te kunnen geven. Een seksspeeltje is ook prettig voor je partner. Het is gemakkelijk schoon te maken en wel zo hygiënisch dus.

Beginnen met prostaat massage

Maak je voor het eerst kennis met anale penetratie en het stimuleren van de mannelijke g-spot, dan kun je het beste eerst rustig beginnen. Kies voor een klein anaal seksspeeltje en gebruik zeker voldoende glijmiddel om het speeltje, zoals deze prostaat stimulator, soepel naar binnen te kunnen brengen. 

Heb je al wat ervaring met prostaat stimulatie opgedaan, dan zijn er ook grotere modellen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld deze 2-in-1 prostaat vibrator die geschikt is voor zowel prostaat massage als penis stimulatie. Een echte aanrader.

Bestel deze speeltjes voor het stimuleren van de mannelijke g-spot en meer nu direct in de webshop van Toys-hub.nl. Voor 17.00u besteld? Vandaag verzonden


Deel:

Plaats een reactie

Andere Blogs

Have Any Question?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Ontvang 10% korting

Laat je email hieronder achter en ontvang jouw persoonlijke kortingscode voor Toys Hub direct in je mail.