Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lesbisch vrijen: hoe hebben vrouwen sex?

Lesbische sex, hoe gaat dat? Een vraag die regelmatig wordt gesteld door vrouwen die van andere vrouwen houden of gewoon nieuwsgierig zijn daarnaar. Vraag jij je dus af hoe vrouwen met elkaar seks hebben, dan ben je zeker niet de enige.

Echt o-ver-al is informatie te vinden over heteroseks. Bij seksuele voorlichting leer je hoe hetero’s seks hebben en in films zie je soms tot in detail wat er in bed (en daarbuiten natuurlijk ;-)) allemaal gedaan kan worden. Maar hoe lesbisch vrijen moet? Dat wordt vaak voor het gemak even overgeslagen. 

We snappen goed dat – omdat je bijvoorbeeld nog bezig bent met je coming-out –  je er nog niet aan toe bent om een leuk boek met tips voor lesbische seks te kopen bij de boekwinkel bij jou in het dorp of in je stad. Ben je dus benieuwd naar lesbische seks en wat de do’s en don’ts zijn wanneer je als vrouw met een andere vrouw tussen de lakens duikt, lees dan even verder. 

Maar eerlijk gezegd willen we helemaal niet dat je dit leest (😉). Zoek het lekker zelf uit, want zeg nou zelf; hoe leuk is het wanneer je (bijna) naakt bent met een andere vrouw. Seks (lesbisch of niet) werkt toch het beste wanneer je het denken gewoon overlaat aan je lichaam. Maar om je toch een beetje dat laatste zetje te geven, helpen we je graag op weg met wat uitleg over hoe vrouwen seks hebben met elkaar.

Voorspel is belangrijk

Hoe hebben vrouwen seks? Nou, door te beginnen met een uitgebreid voorspel! Mannen hebben weinig nodig, maar bij vrouwen kost het gewoon wat meer tijd om goed opgewonden te raken. 

Pijn bij het vrijen en vaginale droogte; overhaast je de sekspartij, dan zal dat bijna leiden tot slechtere lesbiese seks. Vrouwen weten daarom héél goed dat ze ruim voldoende aandacht moeten hebben voor een goed voorspel. Neem daarvoor dus ook echt de tijd. Want hoe langer en uitgebreider het voorspel, hoe beter, lekkerder én fijner de seks zal zijn.

Praat met je lover over lesbische sex

Dirty talk helpt om in de juiste mood te komen. Maar dat jullie allebei vrouw zijn, wil niet zeggen dat wat goed voelt voor de één ook automatisch goed voelt voor de ander. Geef aan wat je wil en schaam je zeker niet om ergens om te vragen of duidelijk aan te geven wat je lekker vind. Het kan handig zijn om vooraf een soort mini ‘plan van aanpak’ in je hoofd te maken. Zo is de weg naar een hoogtepunt nét wat sneller gevonden.

Gebruik je mond ook voor andere dingen dan praten

Eigenlijk heb je het bij lesbische seks een stuk gemakkelijker dan de hetero’s. Jij weet namelijk wat andere vrouwen lekker vinden. Orale seks is zeker een van de grootste pleziertjes in bed bij lesbische (of lesbiese) seks. Je mond is dan ook absoluut een van de beste manieren om je bedpartner in extase te brengen. 

Probeer daarbij wel wat te variëren. Bijvoorbeeld door niet het puntje, maar het brede gedeelte van je tong te gebruiken om zo een groter gebied te bevredigen. Probeer ook niet dezelfde kustechniek te gebruiken als bij het zoenen. Deze lippen vragen een andere aanpak. Zorg voor een constant ritme en controleer natuurlijk ook regelmatig de reactie van je lover. Misschien moet je af en toe een beetje verplaatsen, wat meer druk gebruiken of als je een tevreden reactie van je partner krijgt: lekker doorgaan.

Kamasutra voor lesbische seks? Yup!

De kamasutra staat vol met standjes bedoeld voor heterostellen. Als het aankomt op lesbisch vrijen kun je dan ook groot deel van dit boek overslaan. Maar… ze zijn er zeker wel, standjes voor lesbische seks. 

Dat standjes zoals Facesitting, De Lotus of De Pisces ook bij lesbisch vrijen kunnen dat wist je misschien al. En dat een goede lapdance ook bij lesbische seks een goede intense opwarmer is, dat is ook logisch. Maar wist je dat met een beetje improvisatie veel meer mogelijk is. Van doggystyle tot lepeltje-lepeltje waarbij je als vervangend lichaamsdeel lekker je vingers gebruikt. Echt mogelijkheden genoeg en anders kun je altijd hulp inschakelen in de vorm van een tof seksspeeltje, dildo of bijvoorbeeld deze strapless strapon.

Vergeet de ‘boobies’ niet

Is er iets vrouwelijker dan borsten? Volgens velen dan ook het mooiste lichaamsdeel van vrouwen. Ze zijn niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook nog eens belangrijk bij (lesbische) seks. 

Vergeet de borsten daarom niet en gebruik ze volop tijdens het seksen. Maar er zijn natuurlijk meer vrouwelijke erogene zones die van goed van pas komen bij een goede girl on girl sekspartij. Wat dacht je bijvoorbeeld van de clitoris en g-spot. En ook de buitenste schaamlippen zitten vol met allerlei zenuwen die erotisch stimulerend kunnen zijn. Hoe gevoelig ze zijn, dat verschilt van vrouw tot vrouw en het is dan ook leuk om daar tijdens de seks achter te komen.

Gebruik speeltjes bij lesbisch vrijen

Een vrouwelijk orgasme is al lastig, laat staan een orgasme bij lesbische seks. Voor lesbische stelletjes kan daarom lastig zijn een orgasme te bereiken.

Speeltjes kunnen daarom van grote meerwaarde zijn. Ze zijn er simpelweg voor iedereen, zowel mannen als vrouwen en daarom zijn er ook zeker genoeg (lesbische) seks speeltjes voor vrouwen die samen een leuke tijd willen hebben. 

Wel eens gedacht aan een vibrator met afstandsbediening? Met een druk op de knop controleer je de intensiteit van deze op afstand bedienbare vibrator. Een echte tip voor lesbische seks is de clitoris stimulator. Zet hem op de klit van je partner (of die van jezelf natuurlijk) en de Toy doet z’n kunstje. Bijna 50.000 keer per minuut wordt de clitoris gestimuleerd, als je dat vol kunt houden tenminste, en dat zorgt zeker voor een intens orgasme. 

Het belangrijkste bij seks, lesbisch of niet

Vergeet niet dat het allerbelangrijkste van seks is dat je samen plezier hebt. Ontdek het lichaam van je partner en je zult er op den duur zeker in slagen je partner goed te verwennen. En dat maakt het natuurlijk nóg leuker. En belangrijk daarbij is dat je jezelf kunt laten gaan. Het is vrouwen eigen, maar probeer even niet die controlfreak te zijn. Want hoe meer je de touwtjes in handen probeert te houden, hoe minder je zullen voelen van de seks en hoe moeilijker het zal worden om tot een orgasme te komen.


Deel:

Plaats een reactie

Andere Blogs

Have Any Question?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Ontvang 10% korting

Laat je email hieronder achter en ontvang jouw persoonlijke kortingscode voor Toys Hub direct in je mail.