Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

7 Héél goede redenen om samen te masturberen

Seks doe je minstens met z’n tweeën en masturberen in je eentje? Welnee! Je kunt namelijk ook fijn samen masturberen.

Wat is Samen Masturberen?

Samen masturberen is precies wat het klinkt: jij en je partner die tegelijkertijd masturberen. Het kan een geweldige manier zijn om elkaar beter te leren kennen en om te ontdekken wat je echt leuk vindt. Denk aan het als een spannende ontdekkingsreis!

Waarom Zou Je Samen Masturberen?

Waarom niet? Samen masturberen kan een heleboel voordelen hebben. Het kan je helpen om je meer verbonden te voelen met je partner, het kan je seksleven een boost geven, en het kan zelfs helpen om stress te verminderen. Plus, het is gewoon leuk!

wat is semen masturberen

Tips voor Samen Masturberen

Klaar om aan de slag te gaan? Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen. Eerst en vooral, communicatie is de sleutel.

Praat met je partner over wat je leuk vindt en wat je niet leuk vindt.

Ten tweede, neem je tijd. Dit is geen race! En ten slotte, vergeet niet om te ontspannen en plezier te hebben. Dit is een tijd om te genieten en te verkennen, niet om te stressen.

We geven je zeven héél goede redenen waarom masturberen samen met je partner zo’n goed idee is.

Wanneer je te moe bent om ‘all the way’ te gaan.

Na een lange dag op je werk ben je soms gewoon écht te moe voor een potje seks met je partner. Toch moet de druk even van de ketel. Natuurlijk kun je even snel onder de douche doe-het-zelven. Dat is lekker functioneel, maar zeg eerlijk … veel lol is daar ook niet aan, toch?

samen masturberen - Toys Hub

Waarom zou je niet gewoon samen masturberen? Dat is natuurlijk een stuk beter dan je eigen fantasie te moeten gebruiken tijdens de soloseks. Als bonus komt ook je partner zo aan zijn of haar trekken. En oogcontact terwijl je allebei tegelijk je climax bereikt … is al een hoogtepunt op zich.

Ontdek wat je partner écht lekker vind.

Wanneer je samen masturbeert, zie je jouw partner dingen bij zichzelf doen, waar je misschien zelf nooit aan hebt gedacht. Dat geeft genoeg nieuwe ideeën voor de volgende keer. Is dit de eerste keer dat jullie met elkaar de lakens delen, dan kom je er door samen te masturberen achter wat de ander écht lekker vind.

Gemakkelijker klaarkomen

Tijdens seks met je partner voelen sommigen druk om altijd te moeten presteren. Het kan dan lastig zijn om een hoogtepunt te bereiken. Opmerkelijk genoeg is dat tijdens soloseks eigenlijk nooit een probleem. Je weet namelijk als geen ander wat jij echt lekker vind, want je hebt het waarschijnlijk al duizenden keren gedaan. Samen masturberen is eigenlijk net als soloseks, alleen dan met een partner.

Samen masturberen is weer eens wat anders

Ook wanneer je het masturberen samen doet, is dat gewoon echte seks. Nee, het is geen penetratie of orale seks. Maar als jullie bed repertoire altijd beperkt zou moeten blijven tot slechts die twee wordt het uiteindelijk toch een beetje saai, niet?

Natuurlijk kun je variëren met allerlei verschillende standjes en dat maakt het al wat minder eentonig. Maar weet je wat echt helpt? Samen masturberen! Je weet pas wat je al die tijd hebt gemist als je het een keer hebt gedaan. Echt waar!

Je hebt geen bescherming bij je

Masturberen

Op de één of andere manier heb je nooit voorbehoedsmiddelen bij je op de momenten dat je ze nodig hebt. De volgende keer dat de meest aantrekkelijke persoon ever bij het uitgaan vraagt of je zin hebt om mee naar huis te gaan én je hebt toevallig niets bij je, wil dat niet zeggen dat je de seks wel kunt vergeten. Je kunt namelijk ook samen masturberen!

Masturberen is ook samen super spannend

Wanneer je samen masturbeert, is dat als het kijken van porno, maar dan beter. Je kunt namelijk allebei zowel je avontuurlijke als je praktische kant laten zien. Het is echt opwindend om je partner met zichzelf bezig te zien. En het is ook opwindend om je partner te laten zien hoe jij het met jezelf doet. Samen masturberen is daardoor dubbel zo opwindend en een echte win-win.

Sexy speelgoed is natuurlijk toegestaan

Samen masturberen is een laagdrempelige manier om seksspeeltjes te introduceren in de slaapkamer. Het gebruik ervan is namelijk écht opwindend voor jou en je partner. De keuze aan seksspeeltjes om samen te masturberen is enorm. Zie het uitzoeken van leuke speeltjes daarom gewoon als deel van het voorspel.

Wist je dat er seksspeeltjes met een afstandsbediening zijn? Dat geeft jou of je partner ineens controle over het genot van de ander. Wat dacht je van een vibrerend ei met app, een cockring met afstandsbediening of een op afstand bestuurbare prostaat vibrator? Daarmee heeft ‘samen masturberen’ ineens een hele andere dekking.


Deel:

Plaats een reactie

Andere Blogs

Have Any Question?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Ontvang 10% korting

Laat je email hieronder achter en ontvang jouw persoonlijke kortingscode voor Toys Hub direct in je mail.