Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

10 Bewezen Feiten over Menselijke Seksualiteit

Er wordt gezegd dat seks een van de grootste genotten ter wereld is. 

Tegelijkertijd is het een van de meest gecompliceerde dingen om te begrijpen. Het is het complexe samenspel beïnvloed door verschillende factoren zoals biologie, psychologie en cultuur. Wat iemand opwindt, werkt mogelijk niet bij een ander. Sommige vrouwen hebben bijvoorbeeld meer kans op een orgasme in bepaalde houdingen. Of sommige kleuren kunnen opwindend en stimulerend zijn voor sommige mensen. Geen wonder dat we zoveel vragen hebben over seks.

In de loop der jaren hebben wetenschappers uitgebreid onderzoek gedaan om de complexiteiten van menselijk seksueel gedrag beter te begrijpen. 

En dit heeft enkele ongebruikelijke feiten over menselijke seksualiteit aan het licht gebracht.

Grappige Mannen Kunnen de Beste Orgasmes Geven:

Een studie in het tijdschrift Evolutionary Psychology vond dat vrouwen in heteroseksuele relaties sterkere orgasmes hadden wanneer ze dateten met grappige, zelfverzekerde mannen met hogere inkomens. 

Het lijkt erop dat een goed gevoel voor humor, zelfvertrouwen en financiële stabiliteit belangrijke rollen spelen. Interessant genoeg waren vrouwen met grappige partners ook eerder geneigd intieme momenten te starten. 

Dit suggereert dat een partner die van plezier houdt en zelfverzekerd is misschien wel de sleutel is tot een bevredigender romantisch leven.

Hoge Hakken Kunnen Een Orgasme Doden:

Het dragen van hoge hakken kan je orgasme beïnvloeden, volgens Dr. Eden Fromberg van SoHo OBGYN en het boek van Naomi Wolf, Vagina: A New Biography

Sommige schoenenfabrikanten ontwerpen hakken om te matchen met de boog van de bekken, maar dit kan leiden tot samentrekking van de bekkenbodem, waardoor het moeilijker wordt om een climax te bereiken tijdens seks. Je hoeft je stiletto’s niet helemaal weg te gooien, maar kiezen voor sleehakken of sneakers op gewone dagen kan helpen. 

Fromberg legt uit dat een orgasme is als van nul naar 60 gaan, en als het dragen van hakken je al op 55 zet, zul je misschien geen volledige ervaring hebben. Dus, als meer orgasmes hebben is wat je wilt, overweeg dan je schoenenkeuzes.

Menselijke Seksualiteit


Seks Kan Het Zelfvertrouwen Verbeteren:

Het hebben van seks kan een grote boost geven aan het zelfvertrouwen. Een studie gepubliceerd in het tijdschrift Archives of Sexual Behavior benadrukte dat veel mensen seks hebben voor een verbeterd zelfvertrouwen.

Ze voelen zich krachtig en aantrekkelijker achteraf. Interessant genoeg richtten sommige deelnemers zich ook op het verbeteren van het zelfvertrouwen van hun partner, wat aantoont dat seks op veel manieren een bevredigende ervaring kan zijn.

Mannen Zien er Superaantrekkelijk Uit in Rood:

Onderzoek suggereert dat vrouwen meer worden aangetrokken tot mannen die rode shirts dragen, zelfs als ze zich er niet van bewust zijn. 

Het is een van de verbazingwekkende feiten over menselijke seksuele aantrekkingskracht. Volgens Andrew Elliot, de auteur van een studie gepubliceerd in het tijdschrift Journal of Experimental Psychology, zien vrouwen mannen in het rood als mensen met een hogere status en meer potentieel voor succes. 

Het lijkt erop dat de kleur rood kwaliteiten zoals rijkdom en ambitie signaleert. Het maakt mannen aantrekkelijker voor vrouwen.

3% van de Mensen Heeft Geen Seksuele Fantasieën:

Geloof het of niet, slechts 3 procent van de mensen heeft helemaal geen seksuele fantasieën. 

Dus, als je ooit het gevoel had dat je de enige was met stomende gedachten, denk dan opnieuw! Onderzoek door Justin Lehmiller, PhD, van het Kinsey Institute, onthult dat maar liefst 97 procent van ons seksuele fantasieën heeft. 

De meeste mensen geven toe dat ze meerdere keren per week of zelfs meerdere keren per dag fantaseren. Wat echt verrassend is, is het kleine aantal mensen dat beweert helemaal geen seksuele fantasieën te hebben.

Een Hoofdpijn Kan Opwinding Daadwerkelijk Triggeren:

Een van de wetenschappelijk bewezen feiten over seks is dat hoofdpijn je kan helpen opgewonden te raken. Het kan je verlangen naar intimiteit zelfs vergroten. Onderzoek van de Wake Forest University School of Medicine en collega’s ontdekte dat migrainepatiënten doorgaans een hoger niveau van seksueel verlangen hebben. Timothy Houle, Ph.D., de hoofdauteur van de studie, suggereert dat deze verbinding te wijten kan zijn aan de invloed van dezelfde hersenchemie op zowel seksueel verlangen als migraine.

Nog een schokkend feit over de menselijke seksualiteit!

Masturbatie Kan Het Risico op Prostaatkanker Verlagen:

Masturbatie kan eigenlijk het risico op prostaatkanker verlagen, volgens een onderzoek van Harvard

Mannen die 21 keer of vaker per maand ejaculeerden, hadden een 19 tot 22 procent lager risico vergeleken met degenen die dat minder vaak deden (slechts vier tot zeven keer per maand). 

Met ongeveer 220.800 nieuwe gevallen van prostaatkanker per jaar, volgens de American Cancer Society, is deze bevinding van belang.

Hoewel masturbatie verschillende voordelen kan hebben, kan het leuker en plezieriger worden gemaakt met Toys Hub masturbators.

Menselijke Seksualiteit


Buttplugs en Cockringen Heersen in de Seksspeeltjes Keuze:

Onderzoek uitgevoerd door WeThrift heeft het licht doen schijnen op de populairste seksspeeltjes wereldwijd. 

Onder een overvloed aan opties zoals vibrators en dildo‘s, staan buttplugs en cockringen bovenaan de ranglijst. 

De studie vond dat 12 van de 30 landen de voorkeur geven aan buttplugs, terwijl 11 van de 30 landen de voorkeur geven aan cockringen, bijna ⅚  van de lijst dominerend. Interessant genoeg zijn penispompen bijzonder populair in Finland, de VS en Zuid-Afrika, wat diversiteit toevoegt aan de mix.

Seks Kan Pijn Verminderen:

Seks is niet alleen plezierig; het is ook een natuurlijke pijnstiller. Wanneer je opgewonden bent en een orgasme ervaart, geeft je hersenen oxytocine vrij, een hormoon dat je een goed gevoel geeft. 

Onderzoekers van de Rutgers University ontdekten dat deze oxytocinepiek vrouwen kan helpen minder pijn te ervaren, vooral tijdens de menstruatie. 

Daarnaast bleek uit een studie gepubliceerd in het Bulletin of Experimental Biology and Medicine dat oxytocine de pijnperceptie bij mannen halveert.

Vibrators Worden Ook Door Mannen Gebruikt:

Deze blog over de interessante feiten over menselijke seksualiteit is op de een of andere manier onvolledig zonder de vermelding van seksspeeltjes. 

Seksspeeltjes komen echter ook met enkele vreemde feiten. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn vibrators niet alleen bedoeld voor het genot van vrouwen. Hoewel we ze meestal associëren met vrouwelijke masturbatie, kunnen vibrators ook de ervaring voor mannen verbeteren. 

Een studie gepubliceerd in het Journal of Sexual Medicine vond dat 16,6 procent van de mannen toegaf een vibrator te gebruiken tijdens solo-sessies.

Menselijke Seksualiteit


Conclusie

Hopefully you like these interesting facts about sex. Human sexuality is a rich and complex aspect of our existence, shaped by biological, psychological and social factors. 

Door het wetenschappelijk onderzoek naar menselijke seksualiteit te doorlopen, kunnen we een dieper begrip krijgen van onszelf en onze relaties. 

Om jouw plezier te vergroten en de dingen in de slaapkamer op te fleuren, kan je onze selectie van seksspeeltjes verkennen die zijn ontworpen om passie aan te wakkeren, uw wildste fantasieën los te laten en uw intieme momenten naar nieuwe hoogten van extase te brengen.

Begin vandaag nog met het verkennen van onze collectie en vind het perfecte speeltje dat bij jou past!


Deel:

Plaats een reactie

Andere Blogs

Have Any Question?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Ontvang 10% korting

Laat je email hieronder achter en ontvang jouw persoonlijke kortingscode voor Toys Hub direct in je mail.