Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

How To Introduce Sex Toys Into Your Relationship

Verveeld van de alledaagse seks met je partner en vind je dat het tijd is om dingen op te fleuren?

Nou, het is misschien tijd om seksspeeltjes in je privé momenten te betrekken.

Als je nog nooit sex toys hebt gebruikt, kan het ongemakkelijk zijn om het onderwerp aan te kaarten bij je partner. Echter, een luchtig gesprek erover kan helpen kanalen van communicatie in je relatie te openen die leiden tot het seksuele genot waar jullie beiden misschien naar verlangen.

Voor langdurige relaties, kunnen seksspeeltjes naar verluidt nieuwigheid injecteren en een onderwerp openen waar je het nooit echt over hebt gehad in termen van verlangens, fantasieën, voorkeuren, afkeuren en grenzen.

Dus, als je terughoudend bent om sex toys bij je partner aan te kaarten of wilt weten hoe je ze op de juiste manier in je relatie kunt introduceren, hier is wat advies om je in de goede richting te begeleiden.

seksspeeltjes

Timing Is Belangrijk

Trek niet zomaar een seksspeeltje tevoorschijn terwijl je al midden in de seks zit. Dit kan twee kanten op gaan, dus het is belangrijk om buiten de seks een gesprek te hebben over het betrekken van sex toys bij je slaapkamerplezier.

Je partner verrassen met een seksspeeltje terwijl je al bezig bent kan je partner angstig maken en zich enorm onder druk gezet voelen, wat zeker niet de richting is die je wilt dat het op gaat.

Of het nu een nieuwe of een oude relatie is, er is geen regelboek over wanneer je kunt praten over seksspeeltjes voor seksueel genot. Echter, zodra je je op je gemak voelt bij je partner en openlijk kunt praten over je seksuele wensen en behoeften, zou het subtiel aan de orde brengen van adult sex toys geen probleem moeten zijn.

Zodra je je partner hebt overgehaald over het idee van seksspeeltjes, kun je dieper ingaan op het onderwerp om een breed scala aan volwassen speeltjes te introduceren.

Het bespreken van verschillende seksspeeltjes zoals vibrerende eitjes, clitoris stimulators, anale pluggen, buttpluggen, vibrerende penissen, bedbeperkingen, en meer is op zichzelf al opwindend, toch?

Vraag Altijd, Klaag Nooit

Seksspeeltjes zijn bedoeld om het plezierniveau dat jij en je partner al in bed ervaren te verhogen. Seksspeeltjes zijn niet bedoeld om je partner te vervangen, en je discussie moet dit duidelijk weergeven.

Als het lijkt alsof je klaagt over het lichaam van je partner of als je de laatste tijd niet zo van seks hebt genoten als je zou willen – zul je je partner beledigen.

De meeste mensen zijn gevoelig over hun prestaties in bed, en als je introductie van sex toys komt in de vorm van het vullen van een leegte in een relatie, zal het niet werken.

Begin met een positieve noot, vraag hoe je partner zich voelt, wees nieuwsgierig naar hun gedachten oversex toys, en introduceer volwassen speeltje als een nieuwe manier om de seksuele ervaring verder te verbeteren.

seksspeeltjes

Forceer Niet!

Als je tijdens een gesprek over seksspeeltjes merkt dat je partner er niet klaar voor is, openstaat, of het idee van sex toys niet leuk vindt – forceer het dan niet.

Als je een barrière vindt die je tegenhoudt om seksspeeltjes in je relatie te introduceren, probeer dan de reden te vinden waarom je partner het idee niet leuk vindt in plaats van boos te worden, in conflict te komen of het idee met geweld door te drukken.

Zodra je de redenen vindt die je partner ongemakkelijk maken over seks speeltjes en accessoires, kun je die angsten aanpakken om elk stigma rond seksspeeltjes te elimineren.

seksspeeltjes

Wees Assertief Maar Flexibel

Het eerste wat je moet doen als je denkt aan het introduceren van volwassen speeltjes in je slaapkamer, is vaststellen wat je echt wilt. Informeer je partner tijdens een gesprek over wat je zoekt en vraag wat ze ervan vinden.

De sleutel hier is om assertief te zijn over wat je wilt, maar bereid te zijn om een compromis te sluiten om op een punt te komen dat comfortabel is voor jullie beiden. Jullie beiden moeten je comfortabel voelen met het idee van seksspeeltjes en bereid zijn om de mogelijkheden te verkennen die het biedt.

Om specifieker te zijn, noem een seksspeeltje dat je opwindt, zoals een vibrator, dildo, clitoris masturbator, of iets anders, en vraag wat je partner ervan vindt. Dit opent de deur naar een uitgebreid gesprek dat rekening houdt met jullie beide behoeften, verlangens en seksuele fantasieën.

seksspeeltjes

Wees Veilig!

De markt is gevuld met een breed scala aan seksspeeltjes om uit te kiezen. Zodra je voorbij het gesprek over het introduceren van seksspeeltjes in je relatie bent, is de volgende stap om het koppel seksspeeltje te kiezen dat geschikt voor je is.

Verken de verschillende adult sex toys die beschikbaar zijn, en zodra je er een paar hebt gekocht, vind de manieren om ze te gebruiken om het seksuele genot dat je gewoonlijk ervaart te verhogen.

Er zijn gidsen over hoe je volwassen speeltjes kunt gebruiken om meer te genieten zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Lees de recensies, bekijk eventuele video’s (indien beschikbaar), praat met vrienden die ze misschien hebben gebruikt, en ga dan verder en gebruik ze.

De vuistregel is dat als de sex toys jullie beiden een goed gevoel geven, dan is het de juiste voor jullie.

Final Thoughts

Je moet een open geest houden bij het gebruik van seksspeeltjes en bereid zijn om elkaar of het speeltje uit te lachen tijdens het experimenteren. Neem volwassen speeltjes niet te serieus en ga met de stroom mee.

Weet dat seksuele experimenten, vooral met seksspeeltjes, niet altijd gaan zoals verwacht.

Het geheim hier is om te blijven experimenteren met verschillende seksspeeltjes voor mannen, seksspeeltjes voor mannen, en volwassen speeltjes voor koppels totdat je de speeltjes vindt die echt leveren wat je zoekt.

Hoewel het misschien veel werk lijkt om manieren te vinden om seksspeeltjes in een relatie te introduceren, het perfecte volwassen speeltje voor koppels te vinden, en dan verder te gaan en het te ervaren zoals het zou moeten – het eindresultaat is altijd de moeite waard.Dus, als je bereid bent om een beetje pit toe te voegen aan je slaapkamerplezier, ga je gang en introduceer seksspeeltjes in je relatie. Vertrouw ons, het is een beslissing die je al lang geleden had moeten nemen!


Part:

Leave a Comment

Other Blogs

Have Any Questions?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Get 10% discount

Leave your email below and receive your personal discount code for Toys Hub directly in your email.